Пережив голодомор та Другу світову війну: мешканець Конотопщини відсвяткував 100-річний ювілей



22 вересня 100-річчя відзначив Петро Олександрович МАРЧЕНКО, житель села Дептівка, ветеран Другої світової війни, повідомляє Попівська сільська рада.

Привітати ювіляра завітали представники влади, а також рідні, близькі та друзі ювіляра, пише konotop.in.ua.

Гості вручили довгожителю пам’ятну адресу, квіти, подарунки. А також висловили слова вдячності ювіляру за невтомну працю, виховання дітей, за приклад людяності, мужності, сили волі, порядності.

Онлайн вітання звучали від онуків та правнуків, а також друга і сусіда Миколи ЖУКОВА, які на даний час знаходяться у Великобританії.

Усі бажали міцного здоров’я, миру, злагоди, родинного затишку, шани, радості й турботи від рідних.

Петро Олександрович ділився спогадами свого життя. З особливим трепетом розповідав про 2 дітей, 3 онуків та 6 правнуків, які і нині підтримують, люблять та шанують свого батька, дідуся, прадідуся, залюбки виконував українські народні пісні та тішився увагою від гостей.

Ювіляр народився у багатодітній родині. У 1930 році пішов до першого класу Дептівської школи. У дитинстві пережив голодомор 1932-1933 років. Після закінчення школи, навчався у Харківському піхотному училищі. Ветеран Другої світової війни. Все своє трудове життя ювіляр присвятив благородній мирній праці.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW