У Дніпропетровській області створять дружини юних рятувальників



Сьогодні відбулося підписання меморандуму Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області та Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації Дніпропетровської області щодо створення та функціонування дружин юних рятувальників-пожежних в закладах освіти області.

Меморандум визначає необхідність створення дієвого механізму взаємодії з питань забезпечення безпечної життєдіяльності здобувачів освіти, формування навичок з дотримання правил поведінки у надзвичайних ситуаціях різного виду, здорового способу життя, заняття спортом та виховання у дітей мужності, благородства, фізичної загартованості та пожежно-технічної професійної орієнтації.

Рятувальники взяли на себе зобов’язання щодо надання методичної допомоги, проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи стосовно функціонування дружин юних рятувальників-пожежних в закладах освіти та навчання дітей правилам безпечної поведінки, формування у молоді поваги до професії рятувальник.

Службоці ДСНС сподіваються, що підростаюче покоління, незважаючи на війну, матиме можливість стати різносторонніми особистостями та чітко знатиме, як не допустити надзвичайних подій та як діяти у разі їх виникнення.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW