В Одесі правоохоронці зловили п’ятьох крадіїв



В Одесі поліцейські викрили п’ятьох чоловіків у скоєнні крадіжок. Усім фігурантам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

37-річний житель Чорноморська через паркан перебрався на територію приватного домоволодіння по вулиці Художника Федорова і виніс звідти зварювальний апарат, перфоратор та велосипед, завдавши власнику збитків на 15 тисяч гривень. За кілька днів правоохоронці розшукали правопорушника. В якості речового доказу у нього вилучили чужий двоколісник. Інше майно він встиг продати, виручивши півтори тисячі гривень. Наразі поліцейські вживають заходів щодо встановлення місцезнаходження викрадених речей та повернення їх власникові.

Двоє одеситів віком 25-ти та 36-ти років викрадали товар у крамницях. Молодший за віком чоловік пройшов повз касу з футболкою вартістю 800 гривень. Сховавши її в рюкзаку. Старший громадянин в аналогічний спосіб привласнив бездротові навушники, що коштували майже стільки ж. Затримавши правопорушників, поліцейські вилучили в них викрадене майно.

Ще один, 28-річний місцевий житель викрав гаджет у працівника одного з ресторанних комплексів на Трасі Здоров’я. Зловмисник тихцем прошмигнув до службового приміщення, потягнув звідти мобільник і втік. Правоохоронці затримали правопорушника і зараз встановлюють місцезнаходження мобільного телефону, який він збув.

І останній, 64-річний місцевий пенсіонер вирішив поправити свій матеріальний стан шляхом крадіжки майна однієї з телекомунікаційних компаній. Взявши кухонний ніж та викрутку, чоловік спочатку відчинив спеціальну шафу на вулиці Академіка Корольова, а потім демонтував кабель зв’язку та чотири кабельних телефонних бокси. Зібравши «здобич», громадянин вийшов на сусідню вулицю і, розташувавшись на тротуарі, почав зачищати металеві пластини для подальшої їх реалізації у пункті прийому брухту. За цим заняттям правопорушника застали патрульні поліцейські. Своїми протиправними діями чоловік завдав підприємству збитків на суму понад чотири тисячі гривень.

Слідчі територіальних підрозділів поліції повідомили фігурантам про підозри в скоєнні крадіжок в умовах воєнного стані, що передбачені ч.4 ст.185 Кримінального кодексу України.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW