"62 500 грн зарплати на місяць": роботодавці шукають людей, яким потрібна робота



Величезна кількість українців зараз шукає роботу. В пошуках вакансій вони перебираються зі своїх рідних країв у вигідніші місцини. Експерти роз'яснили, яка ситуація із роботою у Києві.

Як інформує "biz.today.ua", середній розмір заробітної плати, зазначений у вакансіях, становить близько 10 тисяч гривень.

Менеджери торгівлі, лікарі, інженери-проектувальники та монтажники одержують за свою роботу в середньому 20 тисяч гривень.

Авторемонтники, рихтувальники кузовів, майстри виробничих ділянок, макетники макетно-модельного проектування заробляють на місяць до 25 тисяч гривень.

Представники сфери краси в середньому одержують по 23 тисячі гривень на місяць.

Начальники централізованої бухгалтерії можуть розраховувати на 31 тисячу гривень, начальники цехів – на 30 тисяч гривень на місяць, начальники служб – на 32,5 тисячі гривень, інженери з комп'ютерних систем – на 35 тисяч гривень.

Інженери-програмісти та фахівці з розробки та тестування програмного забезпечення отримують по 62,5 тисячі гривень.

Найбільше заробляють спеціалісти із розробки комп'ютерних програм, а також інженери з програмного забезпечення комп'ютерів.

Їм пропонують по 110 тисяч гривень.

Робота у Києві: названі фахівці, які під час війни отримують найвищі зарплати

Робота у Києві: названі фахівці, які під час війни отримують найвищі зарплати

Нагадаємо, в Україні через війну роботу втратила третину працездатного населення. Багато хто змушений змиритися зі зниженням зарплат і лише для обраних ситуація в гірший бік не змінилася.

Станом на серпень офіційно безробітними зареєструвалися 278 тисяч осіб. Найбільше безробітних у Дніпропетровській області, а найменше – у Чернівецькій.

Раніше у Кабміні спрогнозували зростання доходів українців наступного року. Наголошено, що середня зарплата українців зросте до 18,5 тисяч гриве



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW