Привітати місто та об‘єднати чернігівців. У Чернігові запустили флешмоб до Дня міста



Міська бібліотека імені Коцюбинського після руйнації, завданих рашистами, потроху відновлює свою діяльність і повертається до звичного ритму творчих заходів. Нині працівники установи запустили нову ініціативу – Всеукраїнський онлайн флешмоб до Дня нашого міста, йдеться у сюжеті телеканалу «Дитинець».

Умови участі дуже прості, каже директорка бібліотеки.

– Потрібно записати відеопривітання нашому рідному місту Чернігову, викласти його на своїй сторінці у Фейсбуці з хештегом #лючернігів. Наприкінці тижня серед всіх учасників цього флешмобу відбудеться розіграш і переможець отримає бібліотечний сюрприз, – каже Ганна Пушкар.

Ганна Пушкар

Ганна Пушкар

В якості подарунку для переможця чи переможиці приготували особливу книгу, кажуть у бібліотеці. Це «Ілюстрована історія Чернігова» авторства відомого в нашому місті історика Сергія Леп‘явка.

Через ситуацію в країні та з безпекових питань флешмоб вирішили втілити саме онлайн.

– В цьому році Управління культури та туризму вирішило не проводити масових заходів, і спрямувати свої зусилля в онлайн, тому ми вирішили провести саме онлайн флешмоб. Це відеопривітання об‘єднає не тільки мешканців Чернігова, а також всіх, кого зараз порозкидувало по світу. Таким чином ми об‘єднаємося в нашому бажанні привітати Чернігів.

Флешмоб триватиме тиждень – до 26 вересня включно. Переможця визначать автоматично.

*  *  *

Приєднуйтесь у Viber та Telegram до спільноти "Чернігівський Фонтан", де тільки найактульніші новини та історії нашого міста.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW