Білоцерківська громада отримала нову офісну техніку для підтримки від програми “EU4Business”



У рамках співпраці міської ради та програми міжнародної технічної допомоги «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» Управління економіки Білоцерківської міської ради отримало оргтехніку та комп’ютерне обладнання:

  • 2 принтери у комплекті з картриджами;

  • 4 офісних ноутбука;

  • 4 смартфона;

  • маршрутизатор.

Співпраця з понад 19 тисячами суб’єктами господарювання, зареєстрованими на території громади, в тому числі і релокованими підприємствами в рамках програми – це не лише дистанційна співпраця. Також це і виїзди на самі підприємства та зустрічі на інших майданчиках.

Під час таких зустрічей для з’ясування потреб бізнесу здійснюватиметься ознайомлення з потенціалом різних галузей економіки, проводитимуться опитування.

Завдяки отриманій техніці експерти, залучені до виконання програми, надаватимуть консультативні послуги місцевому та релокованому бізнесу, що сприятиме розвитку громади.

Використання сучасної комп’ютерної техніки дозволить працівникам управління економіки проводити співпрацю з партнерами в режимі онлайн - консультаційні зустрічі, вебінари та тренінги, якісно готувати і друкувати презентаційні матеріали.

З утворенням Білоцерківської міської територіальної громади та приєднанням 16 прилеглих населених пунктів в управлінні економіки запроваджена посада головного спеціаліста по роботі з аграрним сектором економіки.

Робота в такому напрямі (регулярна участь у онлайн-конференціях та нарадах, робота з аграріями-переробниками) вимагає також відповідного технічного забезпечення.

Щиро дякуємо нашим європейським і німецьким партнерам за співпрацю та надану технічну допомогу!

*Довідково: 

В грудні 2021 року міський голова Геннадій Дикий підписав меморандум про співпрацю з програмою «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини й реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ Ukraine) GmbH.

Протягом 2022-2023 років в громаді в межах програми EU4Business впроваджуватиметься проєкт «Інноваційний розвиток малого і середнього підприємництва та креативних індустрій Білоцерківської міської територіальної громади в рамках співпраці з GIZ».

Головною метою даного проєкту є створення унікальних сприятливих умов для інноваційного розвитку малого і середнього підприємництва (в тому разі креативних індустрій) в межах Білоцерківської міської територіальної громади.

Основні напрямки проєкту:

- Створення Інноваційного хабу «Creative Space»;

- Розвиток кластерних ініціатив, а саме створення таких кластерів, як меблевий кластер, аграрний (біотехнологічний) кластер та авіаційний вантажний кластер;

- Розробка стратегії SMART-спеціалізації громади.

Підписуйтесь на нас у Facebook, на наш Telegram-канал та слідкуйте за новинами Білої Церкви на сайті.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW