Летів бомбити Чернігів, але НЕ ДОЛЕТІВ: легендарне відео з переляканим російським пілотом



Танкіст проти пілота — 1:0 на користь наших. На Запоріжжі нині боронить країну хлопець, який полонив підбитого льотчика та першим його допитав. У бійця навіть збереглося його власне відео з переляканим російським пілотом. Ексклюзивний запис у сюжеті «Факти ICTV».

28-річний Дмитро разом з товаришами на початку березня полонив російського пілота.

– Ми знаходилися в одному з жилих секторів Чернігова, коли побачили, пролітаючий російський літак, було збито, – каже Дмитро.

5 березня над Черніговом наші збили винищувач-бомбардувальник Су-34. Дмитро з товаришем кинулися шукати пілота, який катапультувався. А той встиг вбити дідуся, який трапився окупантові на землі.

Летів бомбити Чернігів, але НЕ ДОЛЕТІВ: легендарне відео з переляканим російським пілотом, фото-1

– Підійшли до приватного будинку. Зайшовши, побачили пілота в скривавленій формі, який мав при собі пістолет, як потім виявилося з одним патроном. Але він, на жаль вбив нашу цивільну людину, – згадує Дмитро.

Кадри зі скривавленим путінським катом, майором Красноярцевим тоді облетіли увесь світ. Та в смартфоні Дмитра збереглося його власне ексклюзивне відео з тим пілотом.

Після допиту збитого пілота, що летів бомбити Чернігів, бійці зазирнули у його телефон.

– Йому дзвонила дружина. Вона написала: «Любимый, желаю удачи на вылете», – розповідає Дмитро.

Летів бомбити Чернігів, але НЕ ДОЛЕТІВ: легендарне відео з переляканим російським пілотом, фото-2

Нині Дмитро боронить запорізький напрямок разом із побратимом Сергієм. Той з Івано-Франківська, доброволець. Пішов до війська у березні, не маючи жодного військового досвіду.

– Ми мусимо відстояти нашу країну. У нас немає інших варіантів. Як би важко не було, ми будемо стояти, – каже Сергій.

Дмитро тут заради майбутнього сина, який має вже скоро з‘явитися на світ. Його кохана при надії і чекає на свого бійця із перемогою.

*  *  *

Приєднуйтесь у Viber та Telegram до спільноти "Чернігівський Фонтан", де тільки найактульніші новини та історії нашого міста.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW