Кориця в каві допоможе схуднути: рецепт



Деякі гурмани, можливо, не чули про те, що в каву можна додати корицю. Це не лише посилить смак, а й принесе чимало користі здоров'ю.

Кава краще без цукру

Максимальна користь від кави буде тільки в тому випадку, якщо не додавати до неї вершки та цукор. У чистій каві щонайменше калорій. Щоправда, не всім подобається пити гірку воду. Тому, застосовуючи різні покращувачі смаку, користь зводиться до нуля.

Кава з корицею

Молота кориця зробить каву солодшою ​​і надасть незвичайного смаку. Також у кориці є кальцій, марганець, калій, магній, залізо. Сам собою цей аромат дає позитивний заряд нашому мозку. Також кориця може знизити рівень цукру в крові та зняти стрес. Кава з корицею вважається протизапальною та противірусною. Також воно може знизити рівень холестерину та прибрати неприємний запах із ротової порожнини.

Вважається, що це допоможе схуднути. Регулярне споживання кави з корицею покращує кровотворні процеси та травлення. Головне розуміти, що кава з корицею не замінить правильне харчування.

Кава з корицею - рецепт

  • 1,5 чайної ложки кави;
  • 200 мл води;
  • цукор до смаку;
  • кориці на кінчик ножа.

Усі інгредієнти потрібно пересипати в турку та поставити на мінімальний вогонь. Як тільки з'явиться піна – знімайте. Коли рівень піни впаде – ставте знову. Процедуру повторити тричі.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW