У Миколаєві для проведення ремонту мереж будуть перекривати воду для домівок по ПГУ, - ФОТО



16 вересня ряд домівок розташовані по проспекту Героїв України у Миколаєві залишилися без води через ремонт мереж, що викликало невдоволення містян. МКП "Миколаївводоканал" попередив про подальші планові відключення води. 

Як зазначають у МКП "Миколаївводоканал", на ділянці ремонту труба вже на стільки стара, що вже не може триматися, також на підприємтсві додають, що її неодноразово латали.

"Сьогодні стався виток в двох місцях. Наша задача - відкачати воду, тимчасово відремонтувати мережу. Спільно з підрядною організацією готуємо ділянку та матеріали, щоб найближчим часом встановити 200 метрів нової полієтиленової труби", - говориться у повідомленні. 

Фото - МКП "Миколаївводоканал"Фото - МКП "Миколаївводоканал"Фото - МКП "Миколаївводоканал"Фото - МКП "Миколаївводоканал"Фото - МКП "Миколаївводоканал"

Крім того, на підприємстві попереджають, що водопостачання для домівок розташованних по проспекту Героїв України від вулиці Малко-Тирнівська до Оберегової, для проведення ремонту будуть зупиняти ще неодноразово. 

Нагадаємо, 16 вересня бригадою МКП "Миколаївводоканал" буде проводитися ремонт водопровідної мережі - ряд будинків залишиться без води до вечора. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW