Наскільки Буковина готова до опалювального сезону



Початок нового опалювального сезону в Україні вже не за горами.

Буковина готова до опалювального сезону більш ніж на 80%. У закладах освіти комунальної власності та лікарнях області розглядають можливість встановлення резервних котлів на твердому паливі. Про це під час пресконференції повідомив начальник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк.

Кількість побутових споживачів у АТ «Чернівціобленерго» - 337 975, а юридичних - 14 085. До складу акціонерного товариства входять виробничі служби, відділи апарату управління компанії та 12 дільниць електричних мереж. Про це йшлося під час робочої наради.

Станом на 14 вересня затверджено понад 6 приміщень для вимушених переселенців, які будуть ремонтувати. Тут додатково встановлять котли на твердому паливі. Ще чотири об’єкти - очікують на затвердження.

Для підтримки роботи Чернівцітеплокомуненерго у Чернівцях закупили 17 модульних котелень, які встановлять у мікрорайонах. Впорядковують приміщення для ВПО, які не пристосовані до зимового періоду.

Вчора підприємство повідомило, що системи та мережі опалення готові до опалювального сезону на 93%. 

13 вересня у місті ліквідували аварійний порив на Південно-Кільцевій. Йдеться про магістральну мережу, яка «гріє» 117 багатоповерхівок.

Старі тепломережі в районі вулиць Алма-Атинської та Героїв Майдану замінили новими, попередньо ізольованими.

Вам також може бути цікаво:

  • Де у Чернівецькій області легально купити дрова для опалення
  • Як Чернівці готуються до опалювального сезону

Підписуйтеся на наші оновлення у Viber (новини Чернівців)

Слідкуйте за нами в Instagram

Та телеграм: https://t.me/news0372



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW