Заперечували збройну агресію РФ проти України та схвалювали окупацію - викрито колаборантів з Кривого Рогу та Павлограда, - ФОТО



За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури та Павлоградської окружної прокуратури викрито та повідомлено про підозру двом громадянам у колабораційній діяльності (ч. 1 ст. 111-1 КК України).

Про це повідомляє Офіс Генпрокурора. 

За даними слідства, з початку повномасштабного вторгнення рф на територію України, використовуючи власні акаунти у забороненій соціальній мережі, мешканка м. Кривого Рогу і мешканець м. Павлограда неодноразово поширювали дописи з підтримкою дій держави-агресора та схваленням тимчасової окупації частини території України.

Чоловік у своїх антиукраїнських дописах стверджував, що збройна агресія рф проти України це «боротьба з нацизмом», схвалював проєкт «Новороссия», чим публічно закликав до невизнання поширення державного суверенітету України на тимчасово окупованій території України.

Жінка у розповсюдженому контенті підтримувала президента країни-агресора.

Під час обшуку за місцем мешкання підозрюваних правоохоронці вилучили мобільні телефони, комп’ютерну техніку, яка використовувалася в протиправній діяльності.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW