Цілеспрямований обстріл критичної інфраструктури Дніпропетровщини: ситуація в регіоні станом на вечір



Завершується двісті третя доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Ситуація на Дніпропетровщині станом на вечір. 

Про це повідомляє редакція 056. 

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко повідомив, що на регіон відбулася масова ракетна атака. Під удар потрапив Кривий Ріг. 

Війська рф ударили сімома крилатими ракетами Х-22 з літаків стратегічної авіації. Поцілили по об’єктах критичної та транспортної інфраструктури. Серйозні пошкодження гідротехнічних споруд. 

Попередньо, без постраждалих. Кілька районів Кривого Рогу лишилися без води.

Працюють аварійні служби та рятувальники. Ліквідують наслідки руйнацій. 

"росіяни хочуть нас зламати. Але ми вистоїмо. росіяни хочуть все зруйнувати. Але ми все відновимо. Працюємо. Все було, є і буде Україна", - підсумував Валентин Резніченко. 

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук повідомив, що знову «прильоти» та цілеспрямований обстріл критичної інфраструктури. Під ударом сьогодні - Криворізький район.

Надвечір стався ракетний обстріл по м. Кривий Ріг. За інформацією ОУВ «Каховка», випущено 7 ракет Х-22. Вони влучили в об’єкти гідротехнічної, критичної та транспортної інфраструктури. Мета ворога - це паніка, психологічний тиск на людей, створення надзвичайної ситуації в місті та спроба створити гуманітарну кризу. 

В Кривому Розі працює штаб по ліквідації наслідків ракетного удару, комунальні та ремонтні служби задіяні. Микола Лукашук попросив всіх зберігати спокій. Ситуація повністю контролюється військовою адміністрацією. Всі працюють. Все буде добре.

Водопостачання буде відновлено, але для цього потрібен час.

Станом на 20:20 інформація щодо підтоплення домоволодінь не надходила.

Також сьогодні з «Ураганів» ворог гатив по Зеленодольській громаді. Пошкоджено житловий будинок. Люди вціліли.

Після вчорашніх обстрілів Нікопольського району, в м. Марганець, смт Томаківка та Мирівській громаді повністю відновлено водопостачання. Люди - з водою.

В інших районах регіону день минув тихо.

Кордони Дніпропетровщини під повним контролем Збройних сил.

"Всі ці обстріли цивільної критичної інфраструктури - помста ворога за успіхи наших ЗСУ на Харківщині. За те, що наш стяг майорить над десятками звільнених міст, ворог в агонії мститься, обстрілюючи мирних людей.

За всі ці обстріли та терор окупант заплатить. 

Віримо в ЗСУ та в Президента.

Слава Україні.

Переможемо", - підсумував Микола Лукашук. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW