У Покровську триває заготівля дров



Комунальники Покровська активно готуються до зимового періоду. На дільниці «Зелене господарство» щодня кипить робота. Зусиллями двох бригад вже заготовлено понад 900 кубічних метрів деревини. 

Частину з них вже доставлено на комунальні підприємства міста: 107 кубометрів для потреб КП «Покровськтепломережа» та ще 120 - для КП «Покровськводоканал». Іншу частину заготовлених дров буде розподілено між пунктами обігріву, які згодом буде організовано у місті. 
Працюють спеціалісти «Зеленого господарства» і над заготівлею щепи. Сьогодні вже є запас у кількості 213 кубічних метрів. 

У Покровську триває заготівля дров, фото-1

Як триває підготовка до зимового періоду сьогодні «на місці» дізнавався Покровський міський голова Руслан Требушкін, який поспілкувався з комунальниками та оцінив обсяги вже підготовленого запасу деревини. 

У Покровську триває заготівля дров, фото-2

«Заготівля твердого палива йде активними темпами. Наразі забезпечуємо дровами об`єкти критичної інфраструктури міста. З жовтня почнемо розвозити деревину за заявками мешканців, які наразі збирають фахівці управління соціального захисту населення», - зауважив Руслан Требушкін. 

У Покровську триває заготівля дров, фото-3

Слід нагадати, що у Покровську також триває програма 50/50, у рамках якої місцеві мешканці отримують дозвіл на самостійну заготівлю деревини та надають частину з неї у фонд міста. Завдяки цій програмі фонд поповнився на 60 кубічних метрів сировини.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW