Київська міська електричка запустила нові рейси



У Києві запустили нові рейси кільцевої міської електрички, які курсуватимуть перед режимом комендантської години.

Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого пресслужбою АТ «Укрзалізниця».

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу «Головні новини Києва – 44.ua». Там ми публікуємо ще більше важливих та актуальних новин Києва, області та України.

Відомо, що з Дарниці поїзд курсуватиме через Лівобережну, Троєщину, Почайну о 21:31 до Святошино о 22:30.

Від Дарниці через центральний вокзал, Караваєві Дачі, Борщагівку з 21:37 до Святошину о 22:29. Зі Святошино через Сирець, Почайну, Русанівку о 21:39 до Дарниці о 22:31. Зі Святошино через Центральний вокзал, Видубичі та Березняки о 21:30 до Дарниці о 22:22.

Останній рейс з вокзалу на Лівий берег вирушатиме о 21:56, а у напрямку Святошино – о 22:04.

Зазначимо також, що нещодавно «Укрзалізниця» запустила курсування модернізованого приміського поїзда на території Київської області сполученням Київ - Фастів - Миронівка.

Також раніше ми писали про те, що з 5 вересня у столичному метро збільшиться інтенсивність руху поїздів. Так, у пікові години інтервал руху поїздів метро Києва становитиме 3-4 хвилини. У міжпікові години часовий проміжок між прибуттям поїздів складатиме 6 хвилин.

Крім того, розповідали, що міська влада Києва підтримала пропозицію містян запровадити оплату за проїзд банківською карткою в усіх видах громадського транспорту. Відповідна петиція зібрала 8000 голосів і її розглянув очільник столиці Віталій Кличко.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW