На Одещині затримали 41-річну жінку, яка виготовляла наркотики на продаж та для власного вживання, - ФОТО



Поліцейські викрили 41-річну жительку Подільська в незаконних оборудках з наркотичними засобами. Поліцейські встановили, що жінка незаконно виготовляла вдома опій для власного вживання та продажу і надавала клієнтам приміщення для незаконного вживання придбаного в неї наркотику.

Про це повідомили в Головному управлінні Нацполіції Одещини. 

Правоохоронці задокументували кілька фактів збуту подільчанкою опію ацетильованого, який вона власноруч виготовила і зберігала вдома з метою подальшої реалізації наркозалежним особам і для власного вживання. Також під час санкціонованого обшуку в оселі фігурантки правоохоронці виявили кілька медичних шприців з готовою наркотичною речовиною, шприці і посуд з нашаруванням наркотику та гроші. Крім того, поліцейські встановили, що правопорушниця дозволила одному з клієнтів вжити придбаний у неї розчин для ін’єкцій в своєму будинку.

"Ця громадянка є наркозалежною. В місцевому суді тривають слухання справи за обвинуваченням її в збуті наркотичних речовин. Проте навіть за таких обставин вона не припинила свою протиправну діяльність. Цього разу слідчі поліції під процесуальним керівництвом Подільської окружної прокуратури повідомили жінці про підозру за ч. 2 ст. 307, ч. 1 ст. 309 та ч. 1 ст. 317 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне виготовлення, зберігання з метою збуту та збут особливо небезпечного наркотичного засобу, незаконне виготовлення та зберігання наркотичного засобу без мети збуту, незаконне надання приміщення для вживання наркотиків. За ці злочини їй загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Суд обрав підозрюваній запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідчі дії тривають", - повідомив начальник Подільського районного управління поліції Віталій Мельниченко.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW