У Новомосковську маленький хлопчик зібрав кошти для ЗСУ



У Новомосковську з перших днів війни розпочав свою роботу волонтерський центр по Сучкова, 36. З кожним днем все складніше допомагати військовим але іноді трапляються душе зворушливі моменти у роботі волонтерів.

10 вересня 2022 року, до Волонтерського центру завітав маленький патріот, справжній українець, ще зовсім юний, але такий відважний хлопчина.

«Переступивши поріг нашого центру, Леонід сказав, що зібрав кошти для ЗСУ і хоче віддати їх волонтерам, які допомагають військовим.

В ході діалогу хлопчик розповів, як він, на імпровізованому блокпосту неподалік свого дому, зупиняв автомобілі і збирав кошти, як йому хотілося підтримати наших захисників, зробити внесок у спільну, для всіх українців, ПЕРЕМОГУ!

Чесно, наші волонтери ледь стримували сльози... Сльози радості і гордості за підростаюче покоління, за діточок таких як Леонід.

Окрема подяка та низький уклін батькам Леоніда, адже вони виховали чудову дитину і можуть пишатись своїм сином.

Іноді опускаються руки... Хочеться все облишити і відправити під три чорти... Але отакі історії, як з цим хлопчиком, дають волонтерам стимул рухатись далі, робити все для Перемоги», - розповіли у центрі.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW