Війська рф били з «Ураганів», «Градів» та важкої артилерії по Дніпропетровщині: ситуація в регіоні станом на ранок



Розпочалася двісті перша доба героїчного протистояння Української нації російському широкомасштабному вторгненню. Ситуація на Дніпропетровщині станом на ранок. 

Про це повідомляє редакція 056. 

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко повідомив, що росіяни не вгамовуються з обстрілами наших міст та сіл. 

Вночі били з «Ураганів», «Градів» та важкої артилерії по Нікопольському та Криворізькому районах.

Нікопольський накрили вогнем тричі. Поцілили по трьох громадах - Нікопольській, Марганецькій та Червоногригорівській. Обійшлося без загиблих та поранених. Пошкоджені приватні будинки, ліцей та електромережі. Масштаби руйнацій уточнюються.

У Криворізькому районі ворог завдав удару по Зеленодольській громаді. Понівечені будинки та газогін. Люди не постраждали. 

В інших районах області ніч минула спокійно. І на цю хвилину всюди тихо. 

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук повідомив, що вночі ворог гатив по Нікопольському району. З «Градів» обстріляв Червоногригорівську громаду. Попередньо, пошкоджено ліцей та до десяти житлових будинків. Люди не постраждали.

Зі ствольної артилерії били російські окупаційні війська по Марганецькій громаді та м. Нікополь. Тут без жертв.

По Зеленодольській громаді ворог вночі вів обстріл з «Ураганів». Попередньо, пошкоджено житловий будинок та газопровід. Потерпілих серед мирного населення немає. Триває обстеження території.

В інших районах регіону ніч була тихою. Кордони області надійно захищені Збройними силами України.

Радіаційний фон на Дніпропетровщині був і залишається в нормі.

Все буде Україна!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW