Дніпровський та Синельниківський райони Дніпропетровщини рашисти обстріляли ракетами, по Нікопольщині гатили з важкої ствольної артилерії



«Тиша» на Дніпропетровщині була не довгою. Знову ворог обстріляв кількох районів на Дніпропетровщині.

Про ситуацію у Дніпропетровській області станом на ранок 10 вересня 2022 повідомляє голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук у Телеграм.

«Привітати» Дніпро ворог вирішив двома крилатими ракетами, попередньо Х-59. Одну ракету було збито над Синельниківським районом. Інша - влучила у виробниче підприємство та склад у Дніпровському районі. На місці сталася пожежа, яку вже ліквідовано. Пошкоджено 5 ангарів та залізобетонну споруду. Людей не зачепило.

За ніч ворог двічі гатив з важкої ствольної артилерії по Нікопольському району. Обстрілював м. Нікополь та Марганецьку громаду. Люди не ушкоджені.

На ранок стався ракетний обстріл Синельниківського району. Попередньо, обстріл вівся ракетами «С-300». Їх було випущено по фермерському господарству у громаді, яка межує з Донецькою та Запорізькою областями, де нині тривають активні бойові дії. Обсяг руйнування з‘ясовується.

Ворог навмисно б’є по цивільних об’єктах з метою створити хаос та терор, посіяти паніку серед мирного населення.

В інших районах Дніпропетровщини ніч була тихою. Територія області надійно захищена ЗСУ. 

Радіаційний фон в регіоні залишається в межах норми.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW