В урочистій атмосфері та з нагородженнями: у Покровську відзначили День міста та День шахтаря



З нагоди Дня міста та Дня шахтаря у палаці культури відбувся урочистий захід, під час якого покровчани отримали обласні та міські відзнаки. 

Покровськ – це місто трудівників, успішних та відкритих людей, а також мужніх героїв, які щодня своєю працею та ризикуючи життям зміцнюють стратегічний потенціал нашої країни. 

В урочистій атмосфері та з нагородженнями: у Покровську відзначили День міста та День шахтаря, фото-1

«В цьому році ми визначились, що проведемо День міста у цей пам`ятний день. Саме 79 років тому 8 вересня 43 року Донбас був визволений від фашистської навали. І знову на нашій землі війна. Сьогодні, як ніколи нам потрібна перемога, ми очікуємо визволення усього Донбасу, - звернулась до присутніх секретар Покровської міської ради Наталія Іваньо. -  Наше місто завжди славилось людьми, які важко, в надлюдських умовах працюють в надрах землі – в шахтах, які водять потяги, які лікують людей, вирощують пшеницю. Це край працьовитих, завзятих, вільних... І цей список можна продовжувати нескінченно. Це саме про вас. Ще раз дякуємо за вашу нелегку працю. Що ви кожного дня куєте ланцюжок перемоги, який стане запорукою великої перемоги нашої держави».

В урочистій атмосфері та з нагородженнями: у Покровську відзначили День міста та День шахтаря, фото-2

З нагоди свята традиційно покровчани отримують почесні відзнаки. Цього року за особливі заслуги перед територіальною громадою  міста, вагомий особистий внесок у розвиток  охорони здоров’я, багаторічну та сумлінну працю, відданість професії, активну громадську позицію звання «Почесний громадянин Покровська та приєднаних територій» присвоєно завідувачу відділення гінекології Перинатального центру II рівня, лікарю-акушеру Івану Кобцю.

В урочистій атмосфері та з нагородженнями: у Покровську відзначили День міста та День шахтаря, фото-3

Відзнаки «За заслуги перед містом та приєднаними територіями» за особливі заслуги у розвитку міста, багаторічну та сумлінну працю, відданість професії, активну громадську позицію отримали начальник управління соціального захисту населення міської ради Ірина Бонзюх та генеральний директор ТОВ «Телекомпанія «Орбіта» Юрій Баркулов. 

В урочистій атмосфері та з нагородженнями: у Покровську відзначили День міста та День шахтаря, фото-4

За плідну працю та відповідальне ставлення до виконання професійних обов`язків у складних умовах під час дії воєнного стану двох представників підприємств, які входять до складу компанії «Метінвест «Покровськвугілля» було нагороджено почесними грамотами Донецької ОДА. 

В урочистій атмосфері та з нагородженнями: у Покровську відзначили День міста та День шахтаря, фото-5

Міста, як і люди, мають свою біографію, притаманну їм долю та історію. І подібно до людських, долі міст сповнені бурхливих подій, трагічних і яскравих. Любов і повага до міста приходить з усвідомленням його  минулого  та сьогодення. Історія відбита через призму добрих справ його видатних мешканців, які в усі часи творили й примножували славу і добробут Покровська.

В урочистій атмосфері та з нагородженнями: у Покровську відзначили День міста та День шахтаря, фото-6

З нагоди відзначення Дня міста та Дня шахтаря слова привітань сьогодні лунали й від заступника Покровського міського голови Олександра Добровольського: «Справжній скарб кожного міста - це його люди. Люди, які своєю щоденною працею роблять місто комфортним, квітучим, затишним, успішним. Хочу побажати покровчанам миру, злагоди та віри у світле майбутнє! Попереду багато амбітних планів, які ми обов’язково реалізуємо після нашої спільної перемоги!». 

В урочистій атмосфері та з нагородженнями: у Покровську відзначили День міста та День шахтаря, фото-7

Під час урочистого заходу понад 60 покровчан отримали грамоти та подяки міської ради. 

В урочистій атмосфері та з нагородженнями: у Покровську відзначили День міста та День шахтаря, фото-8

Святковий настрій присутнім у залі дарували вихованці творчих колективів громади та викладачі музичної школи ім. Миколи Леонтовича.

В урочистій атмосфері та з нагородженнями: у Покровську відзначили День міста та День шахтаря, фото-9

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW