У Львові викрили 28-річного директора благодійної організації, що налагодив виїзд чоловіків за кордон



28-річний директор благодійної організації у Львові за 2000 доларів обіцяв посприяти у виїзді за межі держави двох військовозобов'язаних.

7 вересня у пресслужбі Львівської обласної прокуратури повідомили, що на Львівщині затримали 28-річного директор благодійної організації у Львові, який налагодив схему виїзду чоловіків за кордон, які підлягають мобілізації до лав ЗСУ. 

Чоловік за 2000 доларів обіцяв посприяти у прийнятті рішень про виїзд за межі держави двох військовозобов'язаних як водіїв його благодійної організації з подальшим внесенням даних до інформаційної бази даних "Шлях", що дозволяло б чоловікам безперешкодно перетнути кордон України. Також у вказану суму входило вироблення для клієнтів всіх необхідних супровідних документів від благодійної організації.

Чоловіка затримали та повідомили йому про підозру в одержанні службовою особою неправомірної вигоди для себе за вчинення дій з використанням наданих їй повноважень в інтересах третіх осіб, поєднаному з вимаганням неправомірної вигоди (ч. 4 ст. 368-3 КК України).

Правоохоронці затримали підозрюваного у порядку ст. 208 КПК України після одержання обумовленої суми. Наразі йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Слідчі дії тривають. Встановлюють інших осіб, причетних до скоєння вказаного кримінального правопорушення.

У Львові викрили 28-річного директора благодійної організації, що налагодив схему виїзду чоловіків за кордон
Фото: lviv.gp.gov.uaУ Львові викрили 28-річного директора благодійної організації, що налагодив схему виїзду чоловіків за кордон
Фото: lviv.gp.gov.ua

Читайте також: На Львівщині викрили чоловіків, що безпілотниками переміщували сигарети до Польщі, - ВІДЕО

Фото на головній: lviv.gp.gov.ua



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW