У Львові викрили чоловіка, що за 6 тисяч доларів переправляв за кордон військовозобов'язаних



За 6 тисяч доларів 33-річний львів'янин зобов'язувався забезпечити клієнтів пакетом підроблених документів. 

6 вересня у пресслужбі Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції повідомили, що у Львові викрили організатора незаконного каналу переправлення осіб через кордон.

Організатора злочинної "схеми" затримали під час одержання 3000 доларів - частини від обумовленої суми. Гроші та інші речові докази також вилучили з місця події.

33-річний чоловік за 6000 доларів обіцяв чоловікам, які підлягають загальній мобілізації, потрапити до країн ЄС. Для цього він зобов'язувався забезпечити клієнтів пакетом підроблених документів, які нібито надають право безперешкодного перетину кордону та організувати "зелений коридор" на кордоні. Усі деталі "подорожі" повідомлялись чоловікам за кілька годин до здійснення перетину.

Чоловіку повідомили підозру за ч. 3 ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави.

На Львівщині затримали організатора незаконного каналу переправлення осіб через кордон
Фото: пресслужби поліції ЛьвівщиниНа Львівщині затримали організатора незаконного каналу переправлення осіб через кордон
Фото: пресслужби поліції Львівщини

Читайте також: Вранці на Львівщині була загроза удару ракетами з півдня, - Козицький

Фото на головній: пресслужби Нацполіції



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW