Звільняючи України від окупантів загинули двоє Героїв з Криворізького району



Під час наступальних дій біля Ольгиного на Херсонщині, від осколкового поранення загинув мужній український воїн Отчич Вадим Тарасович, мешканець м. Апостолове. Захиснику був 51 рік… Троє його синів зараз теж воюють на фронті, один із них отримав поранення у той момент, коли батько загинув зовсім поруч.

Про це повідомляє Криворізька районна державна адміністрація.

Під час виконання бойового завдання на Донеччині загинув сержант стрілецької роти Понікаревич Сергій Степанович, мешканець с. Кам’янка Апостолівської громади. Йому було 38 років… Мужній та стійкий, Сергій був вірним військовій присязі.

«Від імені мешканців Криворізького району висловлюю глибокі співчуття родинам, рідним та близьким загиблих героїв. Ми схиляємо голови у поминальній молитві та розділяємо це невимовне горе. Війна забирає найкращих, та світлий спомин і безмежна вдячність за вірність Батьківщині навіки залишиться у наших серцях. Вічна пам’ять і слава українським воїнам, які захищали рідну Україну і кожного з нас…» – сказав начальник Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситниченко.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW