В Україну йдуть заморозки: ночі будуть зимними майже всюди



В Україну сунуть нічні заморозки. На ґрунті буде від 0 до -5 градусів морозу. Заморозки охоплять переважну частину території України, крім Закарпаття та півдня країни.

Про нічне похолодання попередила синоптик Наталка Діденко.

Отже, заморозки накриють Україну вже вночі з 5 на 6 вересня. Нічна температура повітря знизиться до +3+8 градусів. Дещо тепліше буде лише на Закарпатті – від +6 до +12.

"І - увага! - вже з'являються заморозки, вночі в більшості областей місцями 0-3 градуси, окрім півдня", - попереджає синоптик у своєму Facebook.

Вдень на більшості території України буде прохолодно +15…+19 градусів. Причому подекуди в і північних областях ртутний стовпчик опуститься ще нижче – до +12…+15 градусів. Тепліше буде лише на Закарпатті (+20…+22).

"6-го вересня переважаючим напрямком вітру буде північний та північно-західний, у західних областях - північно-східний. Сила вітру - невеликий або помірний. Дощів завтра в Україні не очікується", - інформує Наталка Діденко.

Не оминуть нічні заморозки і столиці, особливо її околиць. Та й денна температура вище +16 не підніметься.

Зимні ночі проьтримаються в Україні упродовж трьох діб: з 6 по 8 вересня. Далі має початись дощовиця, яка принесе з собою помякшення погоди і згладить температурні контрасти.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW