Охорона вивела під руки: як Зеленський опинився в бункері та як розпочалося вторгнення Росії, в яке ніхто не вірив



Ранок 24 лютого президент України Володимир Зеленський зібрав на Банковій очільників фракцій Верховної Ради. 30-ій хвилині зустріч перервали спецслужби, які під руки вивели Зеленського.

Про це повідомила "Українська правда", яка реконструювала події в Україні перед вторгненням Росії та у день самого вторгнення, 24 лютого.

"Раптом, хвилині на 30-ій зустрічі, до ситуативної кімнати ледь не забіг керівник президентської охорони. Спецслужби передали інформацію, що на Печерську за кілька кварталів від ОП уже орудують ворожі ДРГ. Крім того, говорив керівник охорони, існує велика загроза ракетного удару по Офісу президента. У кімнаті раптом з'явились озброєні до зубів УДОшники, і ледь не під руки забрали президента з наради у "безпечне місце". Так Зеленський вперше опинився в бункері, з якого керуватиме державою кілька наступних тижнів", - пише "УП". 

Згодом народні обранці отримали від керівників фракцій повідомлення: "В головному управлінні поліції на Володимирській дають зброю". 

Упродовж дня депутатам, які не втекли з Києва, поліцейські видавали автомати та пістолети, перевіряючи паспорт та депутатське посвідчення. Дуже скоро пістолети почали закінчуватись, і їх вирішили віддавати лише жінкам-нардепкам.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW