В Одесі рятувальники допомогли 22-річній дівчині витягти руку з тістомісу



За останню добу в Одеському регіоні гасили п'ять пожеж, дві з яких спалахнули в Одесі. В Аркадії допомогли дівчині, її рука застрягла в тістомісі. А в селі спалахнула діжка з легкозаймистою речовиною, хазяїн получив опіки. 

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

3 вересня на гарячу лінію Служби порятунку надійшов виклик від чергового лікаря швидкої допомоги. Медик повідомив, що в селі Молодіжне Великодолинської територіальної громади Одеського району на приватній ділянці спалахнула діжка з легкозаймистою речовиною. Подальшого горіння не було.

Внаслідок займання власник ділянки отримав термічні опіки І-ІІ ступенів 15-20% тіла. Постраждалого бригадою швидкої допомоги госпіталізували до опікового центру міста Одеси.

В Одеської області продовжуються спалахи сухої рослинності. За останню добу рятувальники двічі виїжджали на ліквідацію таких пожеж. Загальна площа рослинності, що постраждала від вогню, склала 0,04 гектара.

Протягом доби рятувальники один раз виїжджали на допомогу медичним працівникам: у Приморському районі Одеси, на Аркадійській алеї, вони допомогли 22-річній дівчині витягти руку з тістомісу. Постраждалу передали бригаді швидкої допомоги.

Співробітники ДСНС двічі допомогли полиції: у Київському районі Одеси, на вулиці Люстдорфська дорога, вони відчинили двері квартири. В Приморському районі Одеси, на розі вулиць Фонтанська дорога та Каманіна, відмили з проїжджої частини паливно-мастильні матеріали, які залишились після ДТП.

На полях зрошення у Суворовському районі Одеси піротехніки ДСНС вилучили та знищили гранату РГД-33 часів Другої світової війни, яку 2 вересня виявили діти.

Також рятувальники виїжджали до села Вапнярка Фонтанської територіальної громади Одеського району на заміри повітря у приватному будинку. Виявилося, що всі показники в межах норми, небезпечних речовин не виявили. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW