У Хмельницькому попрощались з захисником України Юрієм Курдибахою



Захисника України Юрія Курдибаху хмельничани провели в останню путь. П’ятдесятидворічний боєць загинув 25 серпня на Донеччині. У нього залишилися батьки, дружина, четверо дітей та четверо внуків.

Юрій Курдибаха 1970 року народження загинув після важкого поранення на східному фронті російсько-української війни 9 днів тому, 25-го серпня. Біля його труни - старі батьки, вдова, діти, родичі, говорить Сергій, родич загиблого: «Слава герою! Герою, котрий поклав голову за наших дітей, за нас. Земля йому пухом!».

За словами Сергія, Юрій пішов захищати Україну чотири роки тому. Каже, покійний не був військовим.

«Юрій був розумний, роботящий, він працював на ринку, а вже останні чотири роки пішов захищати Україну», - сказав родич загиблого.

Сусідка загиблого бійця Неля розповідає: Юрія знала з дитинства, він був ровесником її сина, ходили разом до школи: «Хороший, слухняний, роботящий дуже, бо ж в нас хати свої, завжди робота є. Всім, що де треба помогти, бо ми, як сусіди, постійно одні одним помагали».

За її словами, у Юрія – гарна сім’я: дружина, три доньки, син та четверо внуків.

«Хай би ще потішився, якби не ця нечиста сила вчепилася до нашої країни. Хай би пожив і потішився внуками», - сказала Неля.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW