Українські студенти зможуть навчатись у Польщі безкоштовно: як подати документи



Польща активно підтримує Україну усі місяці війни. Багато українських біженців вже знайшли роботу в країні, влаштували дітей до шкіл, а студенти з вересня розпочинають навчальний рік у польських вишах. Стало відомо, що один із університетів у Кракові дає стипендії на безкоштовне навчання для українців, які прибули до Польщі від початку війни.

Краківський політехнічний університет імені Тадеуша Костюшка пропонує безкоштовне навчання для студентів з України. Перший семестр навчання проводитиметься лише українською мовою, щоб українці могли за цей час вивчити або покращити свій рівень польської, а з другого семестру навчання буде повністю польською.

Безкоштовно навчатись українці зможу за двома напрямками - "Будівництво" та "Транспорт".

Подання документів, необхідних для зарахування на навчання українською мовою до Краківського політехнічного університету, проходитиме з 1 по 20 вересня 2022 року. Студентам особисто потрібно з'явитися до приймальної комісії міжнародного відділу з 10:00 до 13:00 – будівля Галереї Гіл (Galeria GIL), ауд. №207.

Після закінчення ВНЗ українські студенти отримають міжнародні дипломи інженера та зможуть повернутися до України, щоб застосувати свої знання на практиці.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW