"Питання: чи йти на війну, собі не ставив". Як "на нулі" воює ультрас Янкі з Франківщини



Ультрас з Івано-Франківська Андрій Янковський на псевдо Янкі воює "на нулі" на Харківщині. Про це повідомляють на Facebook-сторінці "Прикарпатські ультрас", пише Суспільне.

Чоловік брав участь у Революції Гідності, волонтерив, служив у війську.

"24 лютого й#б@на р*сня вирішує, що має право вказувати, як нам жити. Оскільки на той час я вже перебував у забороненій у РФ організації "Фрайкор", питання: чи йти на війну, собі не ставив", — цитують Янкі "Прикарпатські ультрас".

"Питання: чи йти на війну, собі не ставив". Як "на нулі" воює ультрас Янкі з Франківщини, фото-1

У березні 2022 року Андрій Янковський поїхав у Харківську область, де й воює дотепер.

"У цьому ж місяці (березнь 2022 — ред.) ми втратили нашого командира, Героя України, Георгія "Жору" Тарасенка. Це була надзвичайно велика втрата для нашого підрозділу, і головним завданням для нас було продовжити справу, почату ним, та помстити за його смерть і за смерть всіх Великих Лицарів", — каже Андрій Янковський.

Підрозділ Янкі на фронті виконує контрдиверсійні заходи та тилову роботу.

Після закінчення війни Андрій Янковський планує "відганяти золотий сезон за "Прикарпаття", а також наліпити пару сотень стікерів десь на Червоній площі".

Воїн закликає людей, що залишилися в тилу, перестати скиглити та бути відповідальними: "Як було до 24 лютого, вже не буде — настав час України творити світову історію!"



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW