На Черкащині обговорили заходи формування безпечного освітнього середовища



Безпека дітей є одним з пріоритетних напрямків діяльності Національної поліції України. Основним важелем забезпечення профілактики виявлення негативних ризиків у дитячому середовищі та ужиття заходів щодо їх усунення, є ефективна взаємодія працівників поліції з територіальними громадами, органами місцевого самоврядування та участі у цій справі усіх верств населення.

З цією метою, на території Білозірської територіальної громади запроваджено проєкт «Спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі». Після двох тижнів навчання, яке відбувалось на базі Національної академії внутрішніх справ України, кандидатом став місцевий мешканець Сергій Ярославський.

Напередодні початку нового 2022–2023 навчального року начальник сектору ювенальної превенції Євгеній Карнаушенко спільно з начальником сектору ювенальної превенції Черкаського районного управління поліції Павлом Меньших провели робочу зустріч із Сергієм Ярославським та виконавчим комітетом територіальної громади.

Під час робочої зустрічі присутні обговорили питання щодо подальших спільних дій та заходів під час навчального року.

Також, обговорили питання щодо спільних заходів із запобігання булінгу, правопорушень вчинених дітьми та відносно них, протидії розповсюдженню наркотичних засобів серед підлітків й основи співпраці з поліцією та ДСНС.

Про це повідомляє поліція Черкащини.

Джерело: Прочерк



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW