ООН отримала списки на виплату допомоги українцям: у яких регіонах діє програма



ООН продовжує підтримувати українців, які змушені були покинути свої домівки через війну - допомогу отримає ще понад 276 тисяч людей із найбільш вразливих груп населення. Про це повідомляє Мінсоцполітики у Telegram-каналі.

"Згідно з укладеним меморандумом Міністерством соціальної політики України передано Всесвітній продовольчій програмі ООН черговий список заяв на виплату грошової допомоги", - йдеться у повідомленні.

Повідомляться, що він складається із 127 626 заяв від отримувачів допомоги - малозабезпечених сімей та осіб з інвалідністю з Чернігівської, Дніпропетровської, Донецької, Харківської, Херсонської, Київської, Луганської, Миколаївської, Одеської, Сумської та Запорізької областей. Допомогу зможе отримати 276 551 людина.

Варто зазначити, що запит на отримання фінансової допомоги можна подати через гуманітарну платформу єДопомога, що має три напрями підтримки українців: державна, волонтерська та міжнародна.

єДопомога міжнародна надає можливість залишити заявку на фінансову підтримку від міжнародних організацій. Зі свого боку, Мінсоцполітики проводить верифікацію даних заявника, використовуючи наявні державні інформаційні реєстри та бази даних, що дозволяє отримувати перевірену інформацію про особу.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW