Мер Сум відповів на петицію щодо ввімкнення вуличного освітленні до початку комендантської години



Мер Сум відповів на петицію щодо ввімкнення вуличного освітленні до початку комендантської години, фото-1

«Прохання до влади міста Суми ввімкнути світло на вулицях міста, так як у зв'язку із збільшенням безробіття в місті і зниженням соціального забезпечення жителів міста, можливе зростання приступності, а відсутність освітлення на вулицях сприятиме цьому!», - йшлося у петиції.

ВІДПОВІДЬ НА ЕЛЕКТРОННУ ПЕТИЦІЮ:

«Законом України "Про правовий режим воєнного стану" визначено зміст правового режиму воєнного стану, порядок його введення та скасування, правові засади діяльності органів державної влади, військового командування, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій в умовах воєнного стану. Цим Законом передбачено також гарантії прав та свобод людини і громадянина та права і законні інтереси юридичних осіб.

Указом Президента України №68/2022 від 24 лютого 2022 року у кожній області утворено військові адміністрації. Відповідно Сумська обласна державна адміністрація набула статусу військової адміністрації.

Слід зазначити, що відповідно до вищезазначеного Закону саме Сумська обласна військова адміністрація здійснює повноваження із запровадження та здійснення заходів правового режиму воєнного стану, зокрема щодо заборон та обмежень, в тому числі і питання ввімкнення світла в місті до початку комендантської години.

На даний час питання щодо ввімкнення світла в місті до початку комендантської години опрацьовується Сумською військовою адміністрацією».



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW