Міськрада: Кропивницький готовий до опалювального сезону на 80%



Міськрада: Кропивницький готовий до опалювального сезону на 80%, фото-1

У підготовці до опалювального сезону КП “Теплоенергетик” відремонтувало дев’ять котлів на модульних котельнях міста і встановило чотири нових.

До того ж, замінили аварійні трубопроводи протяжністю понад 1500 метрів, при цьому відновлене асфальтне покриття у місцях аварійних робіт площею понад 700 квадратних метрів.

“Уряд відновлює програму компенсації різниці в тарифах, тож не можна втратити цей шанс. Кропивницьке теплогенеруюче підприємство має можливість списати 413 мільйонів гривень боргів за різницею в тарифах. Це буде суттєва підтримка для економічної стабілізації «Теплоенергетика»”, – зазначив заступник міського голови Олександр Мосін.

Крім того, за програмами міжнародної підтримки від USAID Кропивницький може отримати п’ять сучасних пересувних модульних котелень, які можна буде використати для відновлення теплопостачання в закладах соціальної сфери. Для ефективного їх використання необхідно вже сьогодні мати розроблені технологічні карти під’єднання до мережі в різних мікрорайонах обласного центру.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW