Окупанти планують "спектакль" із голосуванням на псевдорефередумі: в хід пішли підкуп і чорні технології, - ВІДЕО



Російські окупанти незабаром мають намір провести "референдуми" про приєднання до РФ тимчасово контрольованих ними територій Запорізької та Херсонської областей. Для того, аби створити картинку бажання місцевих жителів увійти до складу Росії, загарбники традиційно вдаються до залякування та терору, а також до підкупу й послуг чорних технологів. 

Про це йдеться у сюжеті "BIHUS.Info". Аби створити ілюзію "волевиявлення" на окупованих територіях, росіяни вигадують нереальні цифри підтримки рф серед українців. Однак дані опитувань, проведених Україною, свідчать про те, що 80% наших громадян на захоплених територіях навіть не збираються брати участь у цих фейкових голосуваннях, пише "Обозреватель".

Водночас із Мелітополя на Запоріжжі надходить інформація про те, що окупанти вирішили не чекати українців на дільницях, а самі ходитимуть по будинках, аби змусити їх проголосувати. Референдум триватиме 7 днів поспіль. 

У Херсоні ж ходити по домівках не ризикнули – таке саме попереднє опитування проводили телефоном. 

На окупованій частині Запорізької області також агітують віддати голос за приєднання до РФ, пропонуючи оформити грошові подачки від загарбників. Відповідні листівки людям роздають під час обходів будинків, коли збирають дані про те, хто з українців підтримує "русскій мір", а хто ні.

Окупанти планують "спектакль" із голосуванням на псевдорефередумі: в хід пішли підкуп і чорні технології,  -  ВІДЕО, фото-1

Крім того, в обох областях відкрилися штаби руху "Мы вместе с Россией". Завдяки цим штабам окупанти намагаються отримати лояльність соціально незахищених верств населення, роздаючи допомогу тим, хто залишився без роботи та засобів для існування. 

Точну дату проведення "референдуму" ні на Херсонщині, ні на Запоріжжі ще не озвучували. Проте, як вважає мер Мелітополя Іван Федоров, загарбники просто чекають наказу з Кремля. Коли їм скажуть інсценувати голосування, тоді вони й зроблять заяву про його проведення. 

За "приєднання" до РФ захоплених українських територій у Кремлі відповідають перший заступник керівника адміністрації президента РФ Сергій Кирієнко, Олександр Харічев, який є куратором виборів губернаторів у РФ, і політтехнолог Борис Рапопорт, котрий у 2014 відповідав за створення "Новоросії" та вважається комунікатором з українськими зрадниками. 

З ними працює й політтехнолог Сергій Толмачов, який раніше отримав посаду від окупантів у Криму. Він разом із поплічниками курує агітаційний напрям та створення "волонтерських" штабів.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW