Булочка та чай. На що вистачить грошей, які окупанти скерували на харчування дітей у школі



Ватажок терористичної організації "ДНР" пушилін видав черговий указ, згідно з яким в "республіці" встановлюються нові розцінки на харчування дітей у школах.

Діти в початкових класах будуть їсти безкоштовно, "с обязательным соблюдением научно обоснованных физиологических норм". Ось так. В "ДНР" є наука, і ця наука обгрунтувала норми харчування для дітей.

Щодня дітей будуть годувати сніданками на суму 76 російських рублів. А якщо дитина залишаються в школі до вечора - то і обідами на 107 рублів.

Ми спитали у маріупольців, що можна приготувати на 76 грн.

І вони відповіли, що зраз хліб коштує 40 рублів. Не кажучи вже про ціни на м'ясо, рибу та ковбасу.

"Ну, можна булочку з чаєм приготувати на 76 рублів. Якщо на 107 руб, то мабуть, можна додати кашу або макарони. З макаронами проблем немає. Їмо півроку одні макарони. Можливо ще помідор або огірок до цього набору. Про м'ясні страви на 107 руб можна і не мріяти", - розповіли місцеві мешканці.

Нагадаємо, що "безмежний тендер" на приготування їжі для маріупольських шкіл та лікарень отримав підприємець-колаборант Юрій Тернавский.

Булочка та чай. На що вистачить грошей, які окупанти скерували на харчування дітей у школі, фото-1

Він багато років займається цією справою - харчуванням в громадських закладах. Але останніми роками, коли право на забезпечення харчування треба було вигравати у відкритих конкурсах, він мав великі проблеми. 

Тепер в Маріуполі немає відкритих конкурсів, немає і проблем у підприємця. Після того, як він потискав руки терористу пушиліну, бізнес пішов у гору. А Юрій Тернавський став записувати відео, на яких розповідає, що він насправді не зраджує країні, не заробляє гроші для терористів, а, виявляється, рятує людей.

Читайте нас в Телеграм-каналі Маріуполь 0629

Надсилайте свої повідомлення в Телеграм-бот 0629

Обговорюйте новини в нашій групі Фейсбук - Маріуполь Місто-герой



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW