Три цілі, які переслідує росія на Запорізькій АЕС



росія на ЗАЕС переслідує три цілі – вкрасти електроенергію, налякати Захід і вивести свої підрозділи з-під вогню. Це свідчить про то, що москва не зрозуміла, що тенденція змінилася і перемога України – питання часу.

Про це повідомив посол Естонії в Україні Каймо Кууск в ефірі Terevisioon.

"По-перше, вкрасти електроенергію для Криму. По-друге, налякати Захід, щоб він не давав Україні більше зброї. Третя причина тактична – росіяни розмістили свої підрозділи на території АЕС і стріляють звідти по українцях, знаючи, що їм не можна стріляти у відповідь", - сказав він.

Щоб завадити цьому та забезпечити демілітаризацію Запорізької атомної електростанції туди відправилася місія Міжнародного Агентства з Атомної Енергії (МАГАТЕ). За словами начальника Запорізької обласної військової адміністрації, українські сили гарантують їм безпеку на підконтрольній території, однак дії агресора передбачити неможливо.

"Обстріли відбуваються у нас щодня. Всі наші сили, засоби будуть направлені та забезпечать безпечне перебування делегації МАГАТЕ на підконтрольній нам території. Разом з тим, що стосується території за селом Кам'янське, то ніхто нічого організувати не може та думаю, що не буде. Бо передбачити дії цих нелюдів важкувато", - сказав він.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW