«Харків непереможний»: відомий мандрівник Дмитро Комаров показав, як виглядає центр міста після обстрілів, - ФОТО



Український журналіст, ведучий програми Світ навиворіт Дмитро Комаров відвідав Харків та показав, як виглядає місто після щоденного російського обстрілу.

Комаров підкреслив, що російські окупанти обстрілюють за принципом «куди прилетить – туди прилетить» і роблять це «криворуко та кособоко», написав він на своїй сторінці в Іnstagram.

«Харків сьогодні. Щоденні прильоти, щоденний ракетний обстріл житлових районів, історичний центр міста. На фото один із найпотужніших за сьогодні прильотів – у центрі міста, біля пам'яток архітектури. Це наслідки прильоту С-300 «земля-повітря», яку росіяни переробили на «земля-земля».

«Харків непереможний»: відомий мандрівник  Дмитро Комаров показав, як виглядає центр міста після обстрілів, - ФОТО, фото-1

Маразм російської армії: в них закінчуються ракети, їх економлять, вони дорогі. А ось запас С-300 великий. Ось вони і б'ють по мирному місту тим, що є. Тим, що створювалося для знищення цілей у повітрі. Обстрілюють за принципом: кудись прилетить – туди прилетить. Роблять це криворуко та кособоко. Луплять, чудово розуміючи, що після переробки для обстрілу наземних об'єктів С-300 перетворюються на ракети-лотереї - ніколи не передбачити, куди вони прилетять.

«Харків непереможний»: відомий мандрівник  Дмитро Комаров показав, як виглядає центр міста після обстрілів, - ФОТО, фото-2

А сила руйнувань велика. Сьогодні на третьому поверсі знайшов важкий шматок бордюру, який злетів та потрапив у вікно офісної будівлі після удару С-300 у дорогу. Очевидно, що про «високоточність» немає навіть мови. Але вона росіянам і не потрібна – вони йдуть найпідлішим і нечеснішим шляхом ведення війни. В даному випадку – обстрілюючи зі своєї білгородської області мирний Харків та мирних людей. Як бачите на фото, на місці прильоту навіть натяків на військові об'єкти немає», - пише він.

«Харків непереможний»: відомий мандрівник  Дмитро Комаров показав, як виглядає центр міста після обстрілів, - ФОТО, фото-3

Комаров додав, що Харків непереможний і залишається взірцем злагодженості.

«А Харків непереможний. Зразок злагодженості. Люди миттєво поєдналися і разом із комунальниками приводять місця ракетних ударів у порядок. Комунальні служби просто на висоті – все відновлюється дуже швидко.

«Харків непереможний»: відомий мандрівник  Дмитро Комаров показав, як виглядає центр міста після обстрілів, - ФОТО, фото-4

Ушкодження проводів, труб, вивезення куп каменів та осколків, стекол – робота кипить, щоб місто відразу ж жило повноцінно. Був чистим та красивим. Раніше я дивувався, коли бачив супершвидкісні ремонти в Токіо. Але скажу, що Харків не поступається. Швидкість ліквідації наслідків ракетних ударів вражає. Харків живе, незважаючи на обстріл. Впевнено рухається у бік перемоги», - зазначив він.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW