У Покровську вшанували пам‘ять загиблих захисників України



Біля пам'ятного знаку, що розташований на Алеї героїв Центрального кладовища Покровська,  відбувся мітинг-реквієм до Дня пам'яті захисників України, які загинули у боротьбі за суверенітет, незалежність та територіальну цілісність України.

У Покровську вшанували пам‘ять загиблих захисників України, фото-1

Участь у заході взяли очільник Покровської громади Руслан Требушкін, секретар Покровської міської ради Наталія Іваньо, заступники міського голови Олександр Добровольський, Маргарита Ідрісова, Костянтин Мілютін, військовий комісар Ігор Валяєв, представники депутатського корпусу, Громадської Ради, військовослужбовці. 

У Покровську вшанували пам‘ять загиблих захисників України, фото-2

«Сьогодні ми схиляємо голови у знак шани та пам'яті про всіх військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які поклали життя у війні проти російського агресора. Пам'ять про героїчні подвиги наших захисників, які пішли боронити рідну землю і віддали найцінніше — своє життя, житиме вічно! Ми повернемо свої території. Український народ сильний, єдиний та незламний! Слава Героям! Слава Україні!», - сказав Руслан Требушкін. 

У Покровську вшанували пам‘ять загиблих захисників України, фото-3

Секретар Покровської міської ради Наталія Іваньо зазначила, що 9-й рік поспіль наші воїни боронять цілісність, суверенітет та незалежність нашої держави. 

«Сьогодні ми згадуємо тих з них, хто віддав своє життя, боронячи ідеали нашої держави,  виступаючи захисниками нашої рідної землі. Ми вшановуємо їх пам’ять. Їхній подвиг — це взірець молодому поколінню. Ми низько вклоняємось матерям, батькам, які виховали дітей, які не вагаючись, стали на захист рідної країни, аби ми з вами могли жити. Дякуємо їм. Сьогодні ми всі повинні прихилити голови, щоб цей вчинок не забувся. Їх мужність, непереможність і незламність. Слава Україні, Слава нашим героям!» 

У Покровську вшанували пам‘ять загиблих захисників України, фото-4У Покровську вшанували пам‘ять загиблих захисників України, фото-5

Присутні поклали квіти до пам’ятного знаку та могил полеглим бійцям ЗСУ.

У Покровську вшанували пам‘ять загиблих захисників України, фото-6

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW