У Відні відбувся Український марш єдності, - ФОТО



Історичним центром столиці Австрії у неділю пройшов марш, організований українською громадою з нагоди 31-річниці відновлення Незалежності України.

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу в Австрії.

"Світ не вірив, що українці протримаються довше трьох днів. Проте вже півроку ми відчайдушно боремося і щодня робимо все задля перемоги. Кожен українець за кордоном – амбасадор України. Сьогодні ми маємо показати світу справжню Україну – вільну, сильну, незалежну! Показати нашу незламність і готовність до останньої краплі крові відстоювати свою незалежність та суверенітет", - заявили організатори з ГО "Unlimited Democracy“.

"Марш Незалежності" у неділю у Відні був покликаний також продемонструвати світу, що українці – єдині і не втрачають віри, а тому і "світ не має права втрачати віру в Україну та нашу перемогу".

Вже традиційно збір учасників акції відбувався на центральній площі Відня — Гельденплатц (площі Героїв). Після невеликого мітингу було сформовано колону, яка вийшла Рінгштрассе та пройшла цією вулицею, яка оперізує центральний історичний район Відня. Учасники маршу мали з собою українську символіку та несли плакати на підтримку України та з вимогою зупинити російську агресію. Попереду колони мітингувальники несли великий український прапор з написом “STOP PUTIN WAR” ("Зупиніть путінську війну!").



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW