У Миколаєві через рашиські обстріли загорілось сміття у гаражі: в області сталося 8 пожеж з різних причин,- ФОТО



За добу з 26 по 27 серпня, у Миколаївській області сталося 8 пожеж, 2 з яких виникли в результаті влучення ворожих боєприпасів та уламків від них.

Як повідомляє пресслужба Головного Управління ДСНС України в Миколаївській області, 26 серпня після обстрілу в смт Первомайське Первомайської територіальної громади Миколаївського району виникла пожежа в двокімнатній квартирі п'ятиповерхового житлового будинку. Силами чергового караулу загоряння ліквідовано на площі 5 кв.м, квартиру врятовано від повного знищення.

Вранці 27 серпня, о 05:56 рятувальників сповістили, що після чергового обстрілу окупантами загорілося сміття в гаражі на території садового товариства в одному з районів Миколаєва. О 06:15 пожежу ліквідовали вогнеборці на площі 2 кв.м.

Інші 6 пожеж не пов'язані із бойовими діями.

Так, 26 серпня на відкритій території в селі Кінецьпіль Первомайської ТГ Первомайського району загорілися колеса вантажного автомобіля VOLVO. Силами чергового караулу підрозділу пожежу ліквідовано на площі 1 кв.м. Попередня причина виникнення - несправність рухомих вузлів та деталей (перегрів внаслідок тертя).

У селі Ясна Поляна Ольшанської ТГ Миколаївського району загорілася господарча споруда на території приватного домоволодіння. Рятувальників про це сповістили о 16:27. Вогнеборці загасили полум'я о 17:16 на площі 10 кв.м та не допустили перекидання вогню на поруч розташований житловий будинок. Причина пожежі встановлюється.

Чотири рази горіли суха трава, сміття, чагарники та очерет на відкритих територіях. Пожежі сталися за межами села Комісарівка Березанської ТГ, м. Очаків Очаківської ТГ, с. Кир’яківка Веснянської ТГ Миколаївського району, смт Веселинове Веселинівської ТГ Вознесенського району. Загальна площа горінь - майже 11 га. Причини виникнення - тричі необережне поводження з вогнем, в одному з випадків підпал.

Група піротехнічних робіт та підводного розмінування аварійно-рятувального загону спеціального призначення протягом 26 серпня 4 рази залучалися для ідентифікації вибухонебезпечних предметів, виявлених на території міста та області, вилучено 1 боєприпас.

Пожежі на МиколаївщиніПожежі на Миколаївщині

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW