Окупанти вдарили по Запоріжжю та Дніпропетровщині: є руйнування



Вночі 27 серпня ворог вчергове обстріляв Запоріжжя, Запорізький район та Дніпропетровщину

Про це інформують Телеграм голови ВА Запорізької області Олександра Старуха та Телеграм голови Дніпропетровської ОВА Валентина Резніченка.

Запоріжжя

За даними Старуха, загарбники атакували об'єкти інфраструктури в Шевченківському районі міста і поблизу обласного центру. Загалом зафіксовано 16 прильотів, додав очільник ВА Запорізької області. Наразі інформація щодо постраждалих відсутня, дані уточнюють.

Дніпропетровщина

Як зазначив очільник області Резніченко, по районах Дніпропетровської області вночі 27 серпня росіяни 10 разів били з "Градів", "Ураганів" і важкої артилерії.

"Ніч інтенсивних обстрілів.

Російська армія сім разів ударила по Нікопольському району і тричі по Криворізькому. У Нікопольському районі під вогонь потрапили три громади. Минулося без загиблих та постраждалих", наголосив голова ОВА. Як повідомив очільник області, у сам Нікополь прилетіли 7 снарядів з важкої артилерії.

"У місті понівечені з десяток приватних будинків, навчальний центр та лінії електропередач.Без світла залишилося майже 5 000 родин. Частину уже підключили. Аварійні бригади продовжують роботу", наголосив Резніченко.Також, з його слів, на Марганецьку та Червоногригорівську громади ворог скерував понад 20 снарядів з "Градів" та важкої артилерії.

За добу українські воїни знищили близько 400 російських окупантів



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW