У Києві найвищі показники готовності до освітнього процесу, - МОН



В Україні перевірили 96% шкіл та встановили, що 59% із них мають захисні споруди та можуть проводити навчання в очній формі.

Про це 25 серпня повідомили в пресслужбі Міністерства освіти і науки.

Станом на 25 серпня 2022 року проведено огляд понад 23,5 тис. закладів освіти, що складає майже 93% від загальної кількості. Відповідно до результатів перевірок, 51% закладів освіти готові до навчання в очній формі, – повідомив Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет.

За його словами, найвищі показники готовності до освітнього процесу у традиційному форматі наразі в Києві, Львівській та Чернівецькій областях.

Що стосується закладів загальної середньої освіти, то за результатами перевірки, серед 96% шкіл, 59% мають захисні споруди.

Нагадаємо, раніше Кабінет міністрів рекомендував школам почати навчання з 1 вересня

Навчальний рік розпочнеться 1 вересня в очному режимі. Питання складне, адже пов’язано з безпекою наших дітей. Безпекова ситуація в країні різна, і вже зараз зрозуміло, що на прифронтових територіях повернутися до очного навчання неможливо, а тому там продовжиться онлайн-формат. Так само як і на окупованих територіях, – сказав прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Напередодні в Київській міській військовій адміністрації повідомляли, що близько третини навчальних закладів столиці не готові до нового навчального року.

Нагадуємо, що у столиці батьки школярів самі обиратимуть, як навчатиметься дитина: офлайн, онлайн чи за індивідуальною формою.

Вас також може зацікавити: КНУ ім. Шевченка вже вшосте став найкращим університетом України: опубліковано рейтинг вишів

Слідкуйте за оперативними новинами на нашому Telegram-каналі. Тільки перевірена інформація



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW