«Вільні. Незламні. Непереможні»: у Дніпрі просто неба погасили нову марку



У Дніпрі просто неба погасили нову марку "Вільні. Незламні. Непереможні". Це вже п’ята марка, яка випущена в ім'я майбутньої Перемоги України. В події взяв участь Борис Філатов, який зазначив, що подекуди марки мають пророче значення і побажав, щоб наступний блок був присвячений нашій перемозі.

Про це повідомляє сайт 056 з місця подій.

"Ми сьогодні збираємось з "Укрпоштою" з урочистої події - погашення поштових марок вже не вперше. Я вам скажу, що це дуже знакова подія, тому що вона має пророцтво. Тому хотілося б, щоб коли ми зберемось наступного разу, щоб блок марок був присвячений нашій перемозі. І це 100% збудеться. Тільки перемога. Давайте тільки всі допомагати нашим ЗСУ", - сказав міський голова Дніпра.

У поштовому блоку "Вільні. Незламні. Непереможні" шість ілюстрацій, як і шість місяців повномасштабної війни, яка звалилася на плечі наших людей.

Його можна придбати як у відділеннях, так і в офіційному онлайн-магазині Укрпошти. Загальний тираж марки -1 млн екземплярів. У відділення "Укрпошти" на Дніпропетровщині надійшло 35 тисяч екземплярів. За два дні було продано близько 18 тисяч штук.

Автор – дизайнер з Краматорська Антон Хрупін, який виконав зображення у графічному стилі. Він дуже добре відобразив все те, що вже пережила країна за час повномасштабного вторгнення рф.

У центрі марка з образом українського захисника, а також ще шість акцентних ілюстрацій, що оповідають події кожного з місяців повномасштабного вторгнення росії в Україну. Це — зображення жінки на уламках зруйнованої квартири. Матері з дитиною, які перечікують повітряну тривогу у метро. Дівчинки, що стоїть перед згорілими цивільними авто. Змальовано також Маріупольській драмтеатр з написами "дети" обабіч, Святогірську лавру та покинуті дитячий возик, іграшки і валізи.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW