Волонтер з Рівненщини доправляє на передову автомобілі



Вараський волонтер Олександр Гребень доправляє на передову автомобілі для наших воїнів.

Він вже доставив туди 15 автівок. На черзі - наступна шістнадцята.

Про це повідомляє Вараська районна державна адміністрація.

- До лінії фронту їздять командою: декілька чоловіків із Вараша та один – колишній мешканець Донеччини, який переїхав на Рівненщину. Із 2014 року він був в АТО, потім отримав контузію, але навіть після цього час від часу повертається на передову – разом із волонтерами. Вони кажуть, що це їх поводир, - зазначають в РДА.

Збиратися в дорогу допомагає чи не все місто. Адже, окрім автомобілів, які фарбують і обладнують так, як треба військовим, на передову воякам намагаються закупити те, чого найбільше потребують, – тепловізори, далекоміри та інше.

Докладаються коштами і працівники РАЕС, і спеціалісти місцевих установ та організацій, також влаштовуються різноманітні благодійні акції.

Також волонтери везуть передачі не тільки на передову, а й із фронту додому. Бійці переказують вісточки своїм сім’ям, бо буває, що не телефонують та не мають можливості. А ще передають подарунки дітям.

Сам Олександр працює інструктором-методистом з фізичної культури та спорту спортивного комплексу Рівненської АЕС. Від початку повномасштабної війни вступив до лав добровольчого формування територіальної громади, також є членом «Вараської муніципальної варти». А з квітня почав їздити на передову.

- Взагалі поїздок на передову, які не запам’яталися, і не було, - ділиться Олександр. Зрештою, і ми щоразу намагаємося щось таке цікаве витворити. Так, у День Європи на шахті, яка колись називалася «росія», а тепер «Котляревська», ми вивісили український прапор. До речі, її у гарну погоду можна побачити з крайніх вікон Донецька. Того дня там виднівся і синьо-жовтий стяг, ділиться волонтер.

Віримо в перемогу!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW