На першому матчі УПЛ "Шахтар-Металіст 1925" розгорнули банер на підтримку захисників "Азовсталі"



У національне свято – День Державного прапора в Україні стартував новий футбольний сезон-2022/2023. Матч-відкриття відбувся на головній арені країни - у Києві на НСК "Олімпійський".

Про це повідомляє редакція.

У першому поєдинку УПЛ-2022/2023 на футбольному полі зійшлись донецький Шахтар та харківський Металіст 1925. На відкритті УПЛ піднімуть прапор України, з яким вболівальник вибіг на поле Олімпіади-76. Також футболісти вийшли, огорнувшись в жовто-синій атлас.

На першому матчі УПЛ "Шахтар-Металіст 1925" розгорнули банер на підтримку захисників "Азовсталі", фото-1

Через воєнний стан футбольний матч пройшов з порожніми трибунами. Натомість на одному з секторів порожнього НСК "Олімпійський" розгорнули величезний чорний банер на підтримку захисників "Азовсталі". Цей плакат "Save the heroes of Azovstal" (у перекладі на українську – "Збережіть героїв "Азовсталі") нагадує світу про наших мужніх бійців, більшість з яких досі перебуває у полоні окупанта.

Шахтар зіграв внічию з харківським суперником 0:0. Символічна мирова обох команд у День Державного прапора. У другому турі УПЛ Шахтар зіграє проти Кривбаса (28 серпня). Днем раніше 27 серпня Металіст 1925 прийме Чорноморець.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW