Відкрито кримінальні провадження по фактах обстрілів населених пунктів Криворізького та Нікопольського районів, - ФОТО



За процесуального керівництва Нікопольської та Криворізької східної окружних прокуратур здійснюється досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактом порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України). 

Як повідомляє пресслужба Дніпропетровської обласної прокуратури, за даними слідства, в ніч на 23 серпня 2022 року російські військові здійснили артилерійський обстріл з реактивних систем залпового вогню по житловому кварталу міста Марганець Нікопольського району. Внаслідок ворожого обстрілу постраждали дві жінки, одну з них  госпіталізовано до лікарні. Пошкоджено житлові будинки, господарські споруди та мережу водопостачання.

Також окупанти обстріляли смт Червоногригорівку, пошкоджено приватні будинки, автомобілі містян та лінії електропередачі.

Крім того, 22 серпня 2022 року під ворожим вогнем опинилося с. Мар’янське Криворізького району. Одна жінка загинула, ще двоє місцевих мешканців отримали поранення. Пошкоджено приватні будинки.

На місці подій працюють прокурори, слідчі поліції, експерти. Будь-які військові об’єкти на цих територіях відсутні.

"Якщо ви стали свідком воєнного злочину РФ, фіксуйте та надсилайте докази: https://warcrimes.gov.ua", - йдеться у зверненні.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW