Подовження комендантської години та дистанційна робота: як пройде День Незалежності на Дніпропетровщині



Цього року через війну 23 та 24 серпня на Дніпропетровщині не буде масових заходів. Вони заборонені заради безпеки. Також ці дні не є вихідними, але місцева влада закликає підприємства та установи, за можливості, працювати дистанційно.

Про це повідомив Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

За його словами, комендантська година в області без змін. У Нікопольському районі, як і раніше, вона стартує з 21:00, у Криворізькому – з 22:00, у Дніпровському, Павлоградському, Новомосковському, Кам'янському районах – з 23:00. Усюди триває до 05:00.

У Кам'янському та Дніпрі - комендантська година з опівночі і до 05:00. Подовжили її лише у Синельниківському районі. Там вона з 21:00 до 06:00.

Резніченко нагадав, що у комендантську годину виходити на вулицю не можна. Правоохоронці патрулюватимуть міста та села вдень та вночі у посиленому режимі.

"Дуже прошу усіх у ці дні бути особливо пильними - зважати на сигнали тривоги і переходити у безпечні місця.

Ми стоїмо проти підлого і підступного ворога, який тероризує наші міста та села - хоче зламати наш дух і спротив. Але у нього нічого не вийде. Все було, є і буде Україна! Бережіть себе і своїх близьких", - повідомив він.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW