Освітня галузь Сум продовжує готуватися до початку навчального року



Начальник управління освіти і науки Неля ВЕРБИЦЬКА проінформувала про виконання завдань для підготовки до нового навчального року.

Посадовець зазначила, що в рамах міжнародного проєкту «Освіта в умовах надзвичайних ситуацій», який реалізується управлінням освіти і науки Сумської міської ради з італійським благодійним фондом AVSI Foundation за підтримки інституцій ООН, організовано видачу 1000 шкільних рюкзаків, канцелярських наборів для учнів 1 – 11 класів пільгових категорій.

Також управлінням освіти і науки проведено нараду з керівниками закладів дошкільної освіти щодо організації діяльності закладів у 2022 – 2023 навчальному році та з директорами закладів загальної середньої освіти, де рекомендовані найпростіші укриття, на якій вони розповіли про своє бачення освітнього процесу з урахуванням думки батьків.

Окрім того, працівники управління організували та провели спільно з Головним управлінням ДСНС України в Сумській області дводенні заняття з керівниками закладів освіти щодо організації заходів цивільного захисту. А наразі, спільно з Сумським районним управлінням ГУ ДСНС України в Сумській області, проходять заняття з педагогічними працівниками з надання практичної допомоги у створенні безпечних умов перебування учасників освітнього процесу в учбових закладах.

За словами начальника управління освіти і науки, триває підготовка закладів освіти до роботи в осінньо-зимовий період.

Також управлінням освіти і науки здійснюється підготовка до міської серпневої конференції педагогічних працівників, яку планують провести найближчим часом.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW