Наприкінці дня із системи залпового вогню "Ураган" ворожого обстрілу зазнав населений пункт Велика Костромка Криворізького району



Сьогодні день у Криворізькому районі пройшов не зовсім спокійно.

Про це повідомив начальник Криворізької РВА Євген Ситниченко. 

Наприкінці дня із системи залпового вогню "Ураган" ворожого обстрілу зазнав населений пункт Велика Костромка Зеленодольської громади. У результаті цього акту варварства зі сторони військ ерефії загинула худоба місцевих мешканців. Без руйнувань житлових будинків та інфраструктури, але найголовніше, що без постраждалих. Усі руйнування ми відбудуємо, а от загублені рашистськими нелюдами життя наших людей не пробачимо. Пошкодження електропостачання внаслідок нічних обстрілів у громадах Криворізького району, завдяки роботі комунальних служб, вже відновлено.

На решті територій нашого району все спокійно, без надзвичайних ситуацій. Кордони Криворізького району, що межують з Херсонською та Миколаївською областями, під повним контролем Збройних Сил України. Наші військові вправно відпрацьовують на території Херсонської області, і ми всі сподіваємося, що скоро почуємо гарні новини. Не просто сподіваємося - віримо, що так і буде.

Продовжується робота з ліквідації на території Криворізького району вибухонебезпечних предметів. Так, лише за вчора на території Апостолівської громади співробітниками ДСНС було знешкоджено більше 26 снарядів від РСЗВ "Торнадо-С". Скільки ще таких "сюрпризів" від російських терористів знаходиться на території Криворізького району - одному Богу відомо. А тому, будь ласка, будьте обережні. Телефони рятувальників і поліції не змінилися, звертайтеся відразу до них або до представників органів місцевого самоврядування.

В усіх без винятку громадах нашого району продовжується робота з підготовки до нового опалювального сезону. Перевіряються котельні, мережі теплопостачання житлових будинків та будівель комунальної власності. Також, як відомо, певна кількість внутрішньо переміщених осіб, які проживають у нашому районі, розміщені на базах відпочинку. Тому зараз військовою адміністрацією Криворізького району спільно з керівниками громад вирішується питання можливості забезпечення теплопостачання на такі бази відпочинку, щоб люди не хвилювалися за своє майбутнє. 

Шановні, війна триває, але наш ворог настільки недалекоглядний, що й уявити не міг, що з кожним новим днем українці будуть тільки міцніше триматися одне одного. Ставати справжнім муром для своєї країни і опорою для своїх захисників. А тому не опускаємо рук. Віримо в наші Збройні Сили та нашого незламного Президента! А перемога буде за нами в 300%. Навіть не сумнівайтеся! Слава Україні!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW