На пустирі в Квасилові скоро з’являться новобудови



Не так давно селище Квасилів об’єдналося з Рівним в одну територіальну громаду. Це одразу привернуло увагу великого будівельного бізнесу. А одна з будівельних компаній вже оголосила про намір побудувати новий житловий квартал у селищі.

Будівництво має розпочатися на земельній ділянці навпроти кафе «Затишок». Адже ще за радянських часів тут передбачалося поставити панельні дев’ятиповерхівки. Але це лишилося лише в планах.

Нині тут суцільне болото.

Та все ж більша частина цих земельних ділянок уже має приватних власників. Одним з цих власників є рівненська будівельна компанія, яку очолює Олександр Гусарук. І вони вже почали готувати документи для будівництва восьми 4-поверхових будинків.

- У селищі ще є місце для будівництва цілого кварталу. Про це нагадують уже існуючі фундаменти, які знаходяться там у болоті. На жаль, там немає і сформованої вулиці. Фактично це проїжджа частина, на якій замість асфальту лежать плити. Неподалік місця майбутнього будівництва уже знаходиться спальний район з існуючими житловими будинками та кафе. Вже погоджено, що там з’являться квартали з будинками малої та середньої поверховості, - повідомив Андрій Шевчук, заступник головного архітектора Рівного.

За матеріалами РВ.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW