Конопляний сезон: на Одещині поліцейські викрили сім людей, які незаконно вирощували та зберігали наркотики,- ФОТО



На Одещині поліцейські викрили п’ятьох чоловіків та двох жінок, які незаконно вирощували та зберігали наркотичне зілля.

Повідомив Відділ комунікації поліції Одеської області.

У правопорушників вилучили насадження конопель та готовий до вживання канабіс.

У Роздільній двоє чоловіків незаконно зберігали наркотики. Одного фігуранта, місцевого жителя, стражі порядку зупинили з канабісом на вулиці. Другий - уродженець Одеського району – прийшов з аналогічною речовиною до себе на роботу, про що співробітники сповістили в правоохоронні органи.

А в Роздільнянській, Вилковській, Василівський та Слобідській громадах троє чоловіків та двоє жінок на городах і полях незаконно вирощували коноплі, дбайливо доглядаючи за ними та обробляючи від бур’янів. Зібрати врожай правопорушникам завадили правоохоронці, вилучивши насадження, а в однієї жінки ще й залишки канабіса.

Заборонені речовини поліцейські направили на експертизу. За її результатами буде вирішуватися питання щодо повідомлення фігурантам про підозру, в залежності від скоєного, в незаконному зберіганні наркотиків без мети збуту за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України та незаконному вирощуванні конопель за ч.1 ст.310 Кримінального кодексу України.

Перше кримінальне правопорушення карається штрафом від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п’яти років. Друге - штрафом від ста до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW